Conotech Artemis 25

  • 21 995 kr

Cono-Tech Artemis 25 har en avancerad och banbrytande sensor med 12μm Vanadium Oxide (VOx), en upplösning på 384x288 och en 50HzProduktbeskrivningArtemis 25 har

Artikelnummer: CT-A25
Leverantör: Night Visoin
Dela

Cono-Tech Artemis 25 har en avancerad och banbrytande sensor med 12μm Vanadium Oxide (VOx), en upplösning på 384x288 och en 50Hz

Produktbeskrivning

Artemis 25 har en avancerad och banbrytande sensor med 12μm Vanadium Oxide (VOx), en upplösning på 384x288 och en 50Hz uppdateringsfrekvens som gör detta sikte till en utav marknadens bästa Clip-On sikten. Siktet är idealiskt för ett medel- och långdistansavstånd vid vildsvinsjakten. Den högupplösta sensorn säkerställer perfekt bildskärpa och övergripande bilddetaljer för en säker jakt.

Värmesiktet är tillverkad för att klara av dom absolut strängaste av miljöer och klarar av rekyler från 9.3х64, .30-06, .300, .375. mfl.

Produktöversikt

12um Avancerad bildsensor

Den 12um termiska bildsensorn med mindre än 35mK NETD ger skarpa, rika och kontrasterande bilder samtidigt som den behåller noggrannheten i de små detaljerna. Jämfört med 17um-sensorn har den en lägre FOV, skarpare och mer detaljerad bild, vilket möjliggör bättre och enklare objektidentifieringar vilket i sin tur skapar en tryggare jaktlig upplevelse.

Ultralätt och kompakt design

Den kompakta och lätta designen ger en optimal balans i vapnet vilket säkerställer hög precision och komfort vid jakten.

Ingen nollställning krävs och snabbt monterat

Snabbt monterad framför ditt kikarsikte utan att behöva nollställa ditt sikte. Snabbfästet (köpes separat, se Rusan-Mikron adaptrar under Tillbehör) gör det möjligt att utföra en exakt inställning med hjälp utav siktets centrala punkt. Välj M52x0.75 storlek på adapter, reduceringsring som låser mot denna medföljer Artemis!

1 MOA på pricken

Med exakt optisk kvalitet och finkalibrerad mjukvara erbjuder Cono-Tech Artemis supernoggrannhet.

Användarvänligt gränssnitt

Med en cirkulär meny av ikoner ger dig en snabb åtkomst utan att tappa fokus på objektet du siktar på. Enkel manövrering via en joystick där alla val görs vilket även underlättar vid kallt väder när handskarna är på.

WiFi med inspelning och bildtagning

Inbyggd wifi-modul låter dig ansluta till Artemis med mobila enheter, vilket gör att du kan ta emot film i realtidsläge och spara bilden/videon som tagits av enheten på ett enkelt sätt. 32 GB internminne ger tillräckligt med utrymme för att spela in och ta bilder av spännande ögonblick från din jakt.

IP67 

IP67-klassad för skydd mot kraftigt regn, snö eller annan nederbörd. Enheten är designad för att fungera felfritt, även efter nedsänkning i upp till 1 meter vatten i upp till 30 minuter.

1200G stöttålighet

Artemis har hög stöttålighet upp till 1200 g/ms, och kan användas med vapenkalibrar som 9,3x64, .30-06, .300, .375. mfl.

Bildläge

För att uppnå högsta möjliga bildkvalitet när du är ute och utsätts för olika tuffa miljöer har vissa inställningar optimerats, Artemis har ett mjukt läge och förbättra läge. Och hos andra tillverkare kallas denna funktioin för bla Ultra Clear. 

Detektionsområde

En kraftfull F25/1.1- eller F35/1.1-objektiv i kombination med en mycket kraftfull värmesensor ger exceptionella detekteringsmöjligheter.

Långvarig drifttid

ARTEMIS ger upp till 6,5+ timmars drifttid med wifi avstängt, externa källor som powerbank kan också öka den totala drifttiden för att möta jaktbehovet för en natt.

Flera funktioner

Högupplöst OLED-skärm

1024X768 högupplöst OLED-skärm ger en skarp, kontrastrik bild med livfulla detaljer.

25mm/35mm objektiv

Två modeller av objektivlinser gör det möjligt att välja enhet för dina behov där 25mm-objektiv är designat för kortdistansuppdrag till exempel åteljakt och pyrsch med kortare skotthåll, medan 35mm-objektivmodellen passar den med önskan för längre skott och detekteringsmöjlighet.

Flera färgpaletter

Artemis erbjuder 6-färgspaletter för olika personliga preferenser, miljöer och situationer.

Standy-läge

Användaren kan gå in i standbyläge genom att helt enkelt trycka på en knapp, det hjälper till att spara ström när Artemis inte används och ger en längre drifttid. Eftersom enheten förblir på vilket också gör att den kan slås på snabbt när behovet och skottläget dyker upp.

Specifikation

Detektor: Typ Okyld Vox

Upplösning: 384 x 288

Bildhastighet: 50 Hz

Pixel:12 μm

Spektralområde: 8-14μm

NETD: 30mk

Optiska egenskaper

Objektivlins: 25 mm/F1.1

Förstoring: 1X

FOV: 10,6°×7,9°

FOV på 100m: 18,4mX14m

Närbildsområde: 3m

Funktioner

Paletter: BlackHot, WhiteHot, RedHot, Glowbow, ColdGreen, Rainbow

Starttid: Mindre än 3 sekunder

WIFI: Ja

Foto & Video: Ja

Lagringskapacitet: 32G

Standbyläge: Ja

Bildskärm

Typ: OLED

Upplösning: 1024×768

Strömförsörjning: Batteri 2x18500 (Köps separat, se tillbehör)

Extern strömförsörjning: 5V micro USB

Externt gränssnitt: Typ-C

Arbetstid med batteri: 6h+

Fysiska egenskaper

Vikt utan batteri: 470 g

Storlek: 145*67*69 mm

Vattentät: IP67

Driftstemperatur: -20℃-50℃

Förvaringstemperatur: -40℃-60℃